Benzínový vertikutátor Hecht 5654

Benzínový vertikutátor Hecht 5654 s motorem o výkonu 2,5 kW. Pracovní záběr 38 cm. Ideální pro větší travnaté plochy do 1400 m2. Pracovní válec má 18 ocelových nožů a pracovní hloubku lze nastavit v 6-ti stupních. Sběrací koš o objemu 40 l s rukojetí a velkým otvorem. Benzínový vertikutátor Hecht 5654 můžete objednat v pohodlí domova například na Alza.cz Základní parametry Hecht 5654 Motor: Hecht OHV Obsah: Přečíst si víc oBenzínový vertikutátor Hecht 5654[…]

Elektrický vertikutátor Solo 516

Vertikutátor Solo 516Silný elektrický vertikutátor určený pro menší a střední zahrady. Jeho konstrukce – ocelový skelet – je velmi odolný.

Stroj je poháněný elektrickým motorem. Hřídel je osazený patnácti dvojitými ocelovými noži, které se svými břity zařezávají do terénu a nekompromisně vyřezávají odumřelá travní stébla, mech a travní plsť.

Optimální pracovní hloubka je 3-5 mm a je snadné ji přesně nastavit nastavovacím šroubem u madla. Rovněž nastavení pracovní nebo klidové polohy hřídele nožů se ovládá pohodlně z madla. Nože se mohou po opotřebení měnit i jednotlivě.
Jako příslušenství je možné dokoupit sběrný vak

[…]